Els camps de la Torre Negra

Quina il·lusió! Mireu quina notícia ens arriba referent a un dels nostres autors, Carles Castell.

Moltes felicitats, Carles! Et deistgem molta sort en aquesta iniciativa!

 

Es presenta Els camps de la Torre Negra, una publicació solidària que homenatja els paisatges de la Torre Negra

El llibre està a la venda al preu de cinc euros, dels quals, un es destinarà a l’Associació Punt de Referència, entitat que ofereix acompanyament i suport a joves extutelats.

Aquest desembre ha vist la llum una nova publicació que reivindica el valor de l’entorn agrícola i natural d’un dels espais més emblemàtics de Sant Cugat i del Parc Natural de Collserola. Amb el títol Els camps de la Torre Negra, Un any d’imatges i sensacions,  l’autor, Carles Castell, descriu amb ulls de naturalista i amb sensibilitat de pintor, els canvis estacionals de paisatges tan coneguts i estimals pels santcugatencs com el Pi d’en Xandri o la mateixa Torre Negra. Castell, que ja va viure a Sant Cugat fa vint anys, ha tornat al municipi per establir-hi la seva residència. Tal com diu en el prefaci del llibre, tornar a viure a Sant Cugat li ha permés “recuperar les passejades fora vila. Un petit gran plaer i un dels motius d’haver tornat.”

 

L’obra es pot adquirir a través dels establiments col·laboradors: Llibreria Paideia, Llibreria el Pati de Llibres, Ateneu de Sant Cugat, Cal Temerari, Oficines del Parc de Collserola.

Més informació: elscampsdelatorrenegra@gmail.com , info@puntdereferencia.org

I sobre l'associació: www.puntdereferencia.org 

 

 

Afegeix un nou comentari